عیب یابی کولر گازی و اسپلیت
شاید بسیاری از شما مایل باشید تا در خصوص عیب یابی و تعمیرات کولر گازی اطلاعاتی به دست اورده و در صورت نیاز خود به تعمیر کولر گازی و اسپلیت خود بپردازید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله به زبان ساده به آموزش عیب یابی کولر گازی و اسپلیت بپردازیم . با مطالعه این مقاله می توانید به راحتی کولر گازی و اسپلیت خود را عیب یابی کرده و پس از تشخیص مشکل و ایراد در کولر در زمان مناسب نسبت به تعمیر و یا سرویس آن اقدام کنید. با ما همراه باشید .
نکاتی که می توانید در این مقاله فرا گیرید:
- آموزش عیب یابی کولر گازی
- عیب یابی سریع کولر گازی
- نکان مهم در خصوص عیب یابی دستگاه
عیب یابی سریع
برای پیدا کردن مشل و ایراد در کولر گازی راه های مختلفی وجود دارد. یکی از بهترین این روش ها عیب یابی سریع می باشد . تا شما بتوانید در کمترین زمان متوجه ایراد و اشکال در کولر گازی شده و سپس نسبت به تعمیر و سرویس آن اقدام کنید . برای عیب یابی اسپلیت با روش سریع می بایست با اندازه گیری اختلاف دمای هوای ورودی و خروجی به دستگاه، مقدار جریان کشیده شده توسط کمپرسور و مقدار فشار اندازه گیری شده طرف یونیت داخلی می توان یک بررسی کلی از سیستم انجام داد.
از آنجایی که با توجه به شرایط محیطی و طراحی سیستم این مقادیر تغییر می کند برای پیدا کردن مقادیر نرمال باید به راهنمای دستگاه مراجعه کرد. با داشتن مقادیر نرمال و مقادیر اندازه گیری شده می توان از روند زیر برای عیب یابی اولیه استفاده کرد.
در صورت خراب بودن کمپرسور با ظرفیت کمتر آن نسبت به سیستم:
- جریان کشیده شده توسط کمپرسور پایین می آید.
- لوله رانش کمپرسور بیش از حد نرمال داغ می شود.
- مقدار HP کاهش و مقدار LP افزایش می یابد.
در صورت گیر کردن روتور کمپرسور
- جریان کشیده شده توسط کمپرسور افزایش یافته و اورلود دستگاه یا فیوز خارجی جریان را قطع می کند.
- از کمپرسور صدای هوم هوم شنیده می شود.
در صورت گیر کردن شیر چهار طرفه :
- جریان کشیده شده توسط دستگاه تا ۸۰٪ کاهش می یابد.
- چهار لوله شیر چهارطرفه تقریبا همدما می شوند.
آموزش عیب یابی کولر گازی و اسپلیت
اما عیب یابی کولر گازی تنها محدود به موارد فوق نمی شود . بلکه ممکن است موارد بسیار زیاد و پیچیده ای منجر به خراب شدن کولر گازی شده باشد. به همین دلیل لازم است تا به صورت تخصصی تر در ادامه آموزش عیب یابی کولر گازی با ما همراه باشید. تا نکات مهم تری را فرا گیرید. در این خصوص باید اشاره کنیم که عیب یابی یک سیستم تهویه مطبوع می تواند کار دشوار با ساده ای باشد. در حالت کلی روش منطقی برای این عمل شامل بررسی و اندازه گیری پارامترهای مختلف سیستم و حذف سیستم و حذف مشکلات احتمالی تا رسیدن به مشکل اصلی می باشد.
از نظر تئوری نمی توان همیشه جواب مشخصی برای عیب یابی پیدا کرد. بنابراین بخش مهمی از کار عیب یابی اسپلیت ها مربوط به تجربه افراد و روش های خاصی که برای رسیدن به ریشه مشکل دارنده مربوط می شود. در عین حال مطالبی که در بخش های بعد گفته می شود می تواند پیش زمینه خوبی برای عیب یابی سیستم های HVAC باشد زیرا ترکیبی از مسائل تئوری و تجربی را به همراه دارند . بنابر این همواره باید به یاد داشت که مطالب تئوری و تجربی لازم و ملزوم یکدیگر می باشند و هیچ یک به تنهایی قابلیت کاملی بشمار نمی روند.
نکاتی در خصوص عیب یابی کولر گازی
نکته های عمومی همواره به دقت به شکایت مشتری گوش دهید: صحبت هایی که افراد غیر متخصص در مورد اشکال دستگاه می کنند شاید به نظر کافی و تخصصی نباشد. اما توجه داشته باشید که گاهی همین نکات می تواند مفید باشد. به عنوان مثال زمانی که مشتری می گوید که ترموستات را در درجه بالاتری قرار داده است واقعا شاید منظور او بالاترین درجه باشد. همچنین صحبت هایی که گاها اضافی به نظر می آیند کمکی در جهت رفع مشکل باشد، مانند اینکه روز قبل مثلا برقکاری برای رفع اتصال به منزل آنها مراجعه کرده است و شاید کار وی منجر به مشکلی در سیستم برق دستگاه تهویه مطبوع شده است.
بنابراین به طور کل به دقت به حرف های مشتری گوش دهید از کل به جزء عیب یابی کنید. بدین مفهوم که در یک مورد نقص دستگاه ابتدا مسائل کلی تری مانند منبع برق، سیم ها، ترمینال ها و سطح کویل ها را بررسی کنید و سپس به تدریج روی مسائل ریزتر دفیق شوید. در مسیر منطقی پیش روید: باید همواره به یاد داشت که پس از پیدا کردن سر نخ باید تا انتهای مسیر را رفت تا به ریشه مشکل رسید به عنوان مثال کار نکردن کمپرسور می تواند به یک سری از عملیات کل به جزء از منبع تأمین برق تا برد الکترونیکی دستگاه شود. بنابراین اگر این مسیر درست دنبال شود در میانه راه می توان مشکل را پیدا کرد.
پس توجه داشته باشید که:
- صبر داشته باشید
- به جزئیات توجه کنید
- به توضیحات صاحب دستگاه توجه کنید.
مشکلات الکتریکی
این مشکلات از جمله مسائل عمومی در اکثر دستگاه های تهویه مطبوع بوده و برای رفع مشکل باید از دستگاهی استفاده کرد که قابلیت اندازه گیری هر سه پارامتر مقاومت، جریان و ولتاژ را داشته باشد. سرویسکاران بیشتر از مولتی مترها انبری برای اینکار استفاده می کنند. یکی از نکات مهم در خصوص عیب یابی بخش الکتریکی کولر های گازی و اسپلیت سنجش آمپر می باشد.
برای اینکار فک های مولتی متر را حول یک وایر تک قرار داده تا فیلد مغناطیسی حول سیم با ایجاد جریان القایی در فکهای انبر موجب نمایش میزان آمپر عبوری از سیم شود. باید توجه داشت که فک های مولتی متر را حول یک سیم تکی قرار دهید. نکته دیگر نیز در خصوص عیب یابی بخش الکتریکی کولر گازی سنجش ولت و اهم می باشد. برای سنجش اهم و ولت باید از سیم های رابط استفاده کرد.
نکات مهم در خصوص بخش الکتریکی:
- سنجش آمپر
- سنجش اهم و ولت.
مشکلات مکانیکی
اگر قصد عیب یابی کولر گازی و اسپلیت را دارید و به همین قصد این مقاله آموزشی را مطالعه می کنید باید بدانید که عیب یابی کولرگازی اشمل دو بخش الکتریکی و مکانیکی می باشد. مشکلات مکانیکی می تواند حاصل موارد مخنلفی باشد. برای مثال:
- شارژ نا مناسب
- مشکلات سیکل تبرید
- مشکلات کویل ها
- و غیره.
زمانی که مشکل از سیستم مکانیکی دستگاه باشد، اولین کار وصل کردن گیج فشار به شیر سرویس می باشد. این گیج که در حقیقت مجموعه دو گیج فشاری می باشد به نام منیفولد نیز معروف بوده و یکی از گیج ها که با رنگ آبی مشخص است برای فشار پایین LP و دیگری به رنگ قرمز برای فشار های بالا HP بکار می رود. همچنین روی صفحه مدرج علاوه بر نشان دادن فشار، درجات دیگر دمای اشباع مبرد های مختلف را نشان می دهد بنابراین مثلا با داشتن فشار اواپراتور می توان دمای مایع مبرد در آن فشار را از روی گیج خواند.
مکانیزم داخلی این نوع گیج یک لوله انعطاف پذیر است که یک سر آن بسته است به همراه مکانیزمی برای چرخش عقربه تشکیل دهنده اجزای داخلی سیستم می باشد . با ورود گاز پر فشار به داخل لوله خمیده حرکت کرده و توسط اجزای مکانیکی این حرکت به عقربه منتقل می شود.
علائم کلی کارکرد نامناسب کولر گازی
به طور کلی عدم کارکرد مناسب کولر گازی و یا نقص در عملکرد دستگاه های تهویه مطبوع دارای علائمی می باشد . به طور کلی علائم کارکرد نامناسب کولر های گازی عبارتند از:
- سوپر هیت
- ساب کولینگ
- فشار LP
- شارژ زیاد مبرد
- کم بودن مبرد
- کمبود ظرفیت کندانسور
- کمبود ظرفیت اپراتور
- کمبود ظرفیت کمپرسور
- نقص شیر چهار طرفه
- و غیره.
در ادامه مقاله آموزش عیب یابی کولر گازی و اسپلیت به بررسی هر یکی از این موارد می پردازیم .
سوپرهیت
سوپرهیت یکی از موارد قابل توجه در خصوص عیب یابی کولر گازی و نقص عملکرد کولر گازی و اسپلیت می باشد . سوپرهیت در سه دسته قابل بررسی می باشد. که عبارتند از:
- سوپرهیت نرمال
- سوپرهیت زیاد
- سوپرهیت ناکافی.
همانطور که می دانید مقدار سوپرهیت اختلاف دمای بین دمای تبخیر مبرد در اواپراتور و دمای بخار تولید شده در خروجی اواپراتور می باشد که دلیل در نظر گرفتن سوپرهیت برای یک سیستم جلوگیری از ورود احتمالی مایع به کمپرسور و اطمینان از تغذیه کمپرسور توسط بخار خالص می باشد. شرایط نرمال مخلوطی که از لوله کاپیلاری خارج می شود شامل ۲۰٪ بخار و ۸۰٪ مایع می باشد. این مخلوط در حین عبور از اواپراتور با جذب گرما تبخیر شده از قسمت های انتهایی کویل (نقطه B) آخرین قطرات مایع به بخار تبدیل می شوند .
پس از این بخار خالص با جذب گرمای بیشتر گرمتر شده تا از نقطه C خارج می شود، اختلاف دمای بخار خروجی و دمای اشباع مایع مبرد باید بین ۵C تا ۱۰ باشد. سوپرهیت زیاد دمای بخار خروجی ۲۰C می باشد که بیانگر اختلاف دمایی معادل C ۱۶ بوده و این مقدار سوپرهیت بیشتر از حد نرمال می باشد. سوپرهیت زیاد حاکی از ورود مایع کم به اواپراتور می باشد که نشان می دهد آخرین قطرات مایع مبرد خیلی سریع تبخیر شده اند.
سوپرهیت ناکافی دمای خروجی اواپراتور همان ۴C می باشد که در حقیقت بیانگر سوپرهیت صفر می باشد. بنابراین مشخص می شود که در خروجی اواپراتور مایع مبرد همچنان موجود است. سوپرهیت ناکافی بیانگر ورود مایع زیاد به اواپراتور از ظرفیت تبخیر آن می باشد. بنابر این مقدار سوپرهیت بیانگر میزان مایع در اواپراتور می باشد. مقدار زیاد سوپرهیت بیانگر کمبود مایع در آن و سوپرهیت کم حاکی از بیشتر بودن مایع از ظرفیت تبخیر اواپراتور می باشد.
ساب کولینگ
این مقدار بیانگر اختلاف دمای اشباع مایع مبرد در کندانسور و دمای مایع در خروجی کندانسور می باشد. ساب کولینگ نیز در سه دسته قابل بررسی می باشد:
- ساب کولینگ نرمال
- ساب کولینگ زیاد
- ساب کولینگ نا کافی.
ساب کولینگ نرمال
شرایط نرمال بخار با دمای C ۷۰ وارد کندانسور شده و به تدریج با دادن گرما به محیط به مایع تبدیل می شود . در نقطه B آخرین ذرات بخار به مایع در دمای ۳۹C تبدیل می شود. پس از آن بین B تا C با جذب گرمای بیشتر محیط از میرد در خروجی کندانسور مایع با دمای ۳۴C خارج می شود که بیانگر ساب کولینگ ۵C می باشد. ساب کولینگ نرمال بین ۴C تا ۷ می باشد.
ساب کولینگ زیاد
دمای اشباع مبرد C ۳۹ و دمای خروجی C ۲۷ می باشد که ساب کولینگ معادل C ۱۲ را نشان می دهد، میزان زیاد ساب کولینگ بیانگر مقدار زیاد مایع مبرد در کندانسور می باشد.
ساب کولینگ کم
مقدار ساب کولینگ صفر می باشد. مقدار کم ساب کولینگ بیانگر کمبود مایع در کندانسور می باشد در بیان کلی مقدار ساب کولینگ نشان دهنده مقدار مایع در کندانسور می باشد. اگر مقدار زیاد باشد آنگاه مقدار مایع در کندانسور زیاد است. کم بودن آن نیز بیانگر مقدار مایع کم در کندانسور می باشد.
فشار LP
برای تأمین ظرفیت سرمایی باید اواپراتوری انتخاب شود که قابلیت تبخیر مقدار مشخصی از مبرد را داشته باشد و بنابراین دبی حجمی بخار تولید شده توسط آن مشخص می شود با داشتن دیی حجمی مثلا کمپرسور انتخاب می شود که قابلیت جابجایی این حجم از بخار را بین فشار های مشخص HP , LP داشته باشد. حال در صورتی که مقدار بخار تولید شده توسط اواپراتور کاهش یابد از آنجائی که ظرفیت مکش کمپرسور تغییری نکرده است این مسئله می تواند منجر به کاهش فشار LP شود.
در صورتیکه کمپرسور قادر به مکش کامل بخار تولید شده توسط اواپراتور نباشد و مقدار LP افزایش می یابد. بنابراین مقدار LP پایین نشان دهنده نا توانی اواپراتور در تأمین بخار لازم برای قسمت مکش کمپرسور بوده و مقدار LP بالا بیانگر عدم توانایی کمپرسور در تأمین ظرفیت لازم برای مکش بخار تولیدی توسط اواپراتور می باشد.
کمبود مبرد
همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم قصد ما از تولید آموزش عیب یابی کولر گازی این است که شما عزیزان بتوانید در زمان مناسب عیب و ایراد دستگاه کولر گازی و تهیوه مطبوع را تشخیص داده و نسبت به تعمیر و سرویس آن اقدام کنید. یکی از نکات اساسی در خصوص عیب یابی کولر گازی کمبود گاز مبرد می باشد. در خصوص این مورد باید اشاره کنیم که کم بودن میزان گاز مبرد خود موجب بروز مواردی زیادی می باشد. به همین دلیل توصیه می شود که حتما در زمان عیب یابی کولر گازی، میزان گاز مبرد دستگاه را چک کنید.
از مهم ترین مواردی که به موجب کم بودن میزان گاز مبرد در کولر ایجاد می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کمبود ظرفیت سرمایی
- سوپرهیت بالا
- LP پایین
- ساب کولینگ پایین
- HP پایین .
اگر مشکل هر یکی از موارد بالا باشد باید نسبت به شارژ گاز کولر گازی اقدام شود. اما نکته اساسی در این خصوص این است که باید توجه داشت این است که یکی از دلایل اصلی نشت مبرد می باشد برای پیدا کردن محل نشت می توان از سنسور های الکترونیکی استفاده کرد و یا با استفاده از کف صابون محل نشت را پیدا کرد. در ضمن به یاد داشته باشید از آنجائی که روغن همراه مبرد جریان دارد در محل نشت سطح روغنی می شود. دلیل دیگر برای شارژ ناکافی می تواند مربوط به شارژ نامناسب دستگاه باشد.
پیشنهاد می شود: مبرد چیست؟
زیاد بودن مبرد
از دیگر موارد قابل توجه در خصوص عیب یابی کولر گازی شارژ زیاد مبرد می باشد. زیاد بودن میزان شارژ گاز مبرد در کولر های گازی نیز موجب نقص عملکرد دستگاه خواهد شد. شارژ زیاد مبرد ممن است به دلیل شارژ نا مناسب دستگاه در زمان نصب و یا وجود هوا و نیتروژن در مبرد باشد. برای اطمینان از مناسب بودن میزان شارژ مبرد می بایست با توجه به پلاک نصب شده روی کولر گازی، به میزان مناسب مبرد را شارژ کرد . از مهم ترین علائم زیاد بودن شارژ گاز مبرد باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- ساب کولینگ بالا
- کاهش ظرفیت سرمایی
- کاهش سوپرهیت
- افزایش lp
- و غیره.
کمبود ظرفیت کندانسور
از دیگر موارد قابل بررسی در آموزش عیب یابی کولر گازی توجه به ظرفیت کندانسور می باشد. زیرا ممکن است کم بودن ظرفیت کندانسور موجب نیاز به تعمیر کولر گازی و اسپلیت شود . کم بودن ظرفیت کندانسور نیز موجب بروز علائمی می شود. برای مثال:
- اچ پی بالا
- ساب کولینگ پایین
- کاهش ظرفیت سرمایی
- ال پی بالا
- سوپرهیت کم.
HP بالا: هنگامیکه ظرفیت کندانسور کافی نباشد (مثلا) کویل کندانسور گرفته شده باشد) گرمای میرد به خوبی جذب نشده و به همین دلیل با افزایش دما مقدار HP افزایش می یابد.
ساب کولینگ پایین: از آنجائیکه ذرات بخار بدلیل کمبود انتقال حرارت دیرتر به مایع تبدیل می شوند عملا مقدار مایع در قسمت انتهایی کویل کم بوده و مقدار ساب کولینگ کوچک و حتی برابر صفر است.
پایین بودن ظرفیت سرمایی: بدلیل بالا بودن HP مقدار مبرد جریانی پمپ شده توسط کمپرسور کاهش یافته و عملا ظرفیت سرمایی کاهش می یابد.
LP بالا و سوپرهیت کم: از آنجائیکه کمپرسور بخار کمتری مکش می کند مقدار LP افزایش یافته و بدلیل تزریق بیش از اندازه مایع به اواپراتور سوپرهیت کاهش می یابد. دلایل به دو دلیل عمده می تواند ظرفیت کندانسور کاهش یابد.
کمبود ظرفیت اپراتور
از علائمی که ممکن است به دلیل کم بودن ظرفیت اوپراتور ایجاد شده و نیاز به تعمیر کولر گازی را افزایش دهد می توان موارد زیر را نام برد:
- کمبود ظرفیت سرمایی
- سوپرهیت بسیار کم
- LP بسیار پایین .
چند عامل منجر به کمبود ظرفیت اواپراتور می شود. اولین حالت مربوط به گرفتگی خود کویل می باشد در این حالت به دلیل کند شدن انتقال حرارت بین هوا و مبرد ظرفیت سرما دهی کاهش می یابد. در این وضعیت اختلاف دمای هوای ورود و خروج کم می باشد. در حالت دیگر کم شدن جریان هوای عبوری از روی کویل منجر به بروز این مشکل می شود که در این حالت اختلاف دمای هوای ورود و خروج زیاد بوده و دمای هوای خروجی بسیار کم است .
این وضعیت می تواند به دلیل گرفتگی فیلتر هوا و یا مشکل فن (که باعث کاهش دور آن می شود) باشد. یک مورد دیگر از این مشکل در اثر چرخش هوای خروجی به قسمت مکش هوای کولر پدید می آید که مربوط به نحوه نصب آن می شود.
کمبود ظرفیت کمپرسور
موارد زیادی وجود دارد که کمپرسور کولر گازی نیاز به تعویض و تعمیر داشته و یا مشکل در کمپرسور از دلایل اصلی تعمیر کولر گازی می باشد. یکی از این موارد کمبود ظرفیت کمپرسور کولر گازی می باشد.
- کم بودن ظرفیت سرمادهی
- افزایش LP
- کاهش HP از مهم ترین موارد و علائم کمبود ظرفیت کمپرسور می باشد.
در خصوص کمبود ظرفیت کمپرسور باید اشاره کنیم که این مشکل به این معنی است که میزان مبرد جا به جا شده توسط کمپرسور کم شده است. این موضوع می تواند به دلیل خرابی تیغه ها در کمپرسور روتاری و یا خرابی سوپاپ ها در کمپرسور پیستونی باشد.
نقص شیر چهار طرفه
از دیگر موارد قابل توجه در خصوص عیب یابی کولر گازی و اسپلیت باید به نقص در شیر چهار طرفه اشاره کنیم . در حالتی که لغزنده داخلی شیر چهار طرفه بین مسیر حرکت خود گیر کند می تواند منجر به عملکرد نامناسب دستگاه شود. در این حالت میزان LP بالا و HP پایین آمده و ظرفیت سیستم کاهش می یابد. دلایل به چند دلیل امکان گیر کردن لغزنده داخلی وجود دارد . در صورتی که ضربه ای به شیر چهار طرفه وارد شده باشد به نحوی که حالت استوانه ای خود را از دست بدهد حرکت لغزنده محدود می شود .
همچنین جوشکاری نادرست می تواند منجر به تغییر شکل شیر شود. مسئله دیگر مربوط به عمل نکردن سلنوئید والو می باشد که امکان قطعی مدار در آن وجود دارد. برای اطمینان از عملکرد درست سلنوئید می توان یک آمپر متر انبری را با دهانه باز به سلنوئید نزدیک کرد و از وجود فیلد مغناطیسی در اطراف آن که بصورت جریان در آمپر متر ظاهر می شود اطمینان حاصل نمود.
مشکلات مربوط به موتوری الکتریکی کمپرسور هایی که برای سیستم های تبرید کوچک به کار می روند عموما از نوع تک فاز می باشد، دو سیم پیچ راه انداز و دائم در این موتورها با یک سر مشترک در کل سه ترمینال ۵, C , R دارند. سیم پیچ راه انداز دارای مقاومت بیشتری نسبت به سیم پیچ دائم می باشد. در زیر به تعدادی از مشکلات در رابطه با موتورهای الکتریکی اشاره می شود.
پیشنهاد می شود: تعمیر و سرویس کولر گازی در کرج
عیب یابی کولر گازی در کرج
در مقاله آموزش عیب یابی به آموزش عیب یابی کولر گازی و اسپلیت پرداختیم . ما در این مقاله سعی کردیم نکات مهمی در خصوص نحوه عیب یابی کولر گازی ارائه دهیم . اما اگر شما تخصص کافی در این خصوص ندارید و یا مایلید تا از تجربیات یک تیم حرفه ای بهره مند شوید پیشنهاد می کنیم که کار عیب یابی کولر گازی و اسپلیت را به تیم مجرب و حرفه ای کرج تهویه بسپارید.
گروه حرفه ای و متخصص و تعمیرکار کرج تهویه به عیب یابی کولر گازی ، اسپلیت و به تمامی دستگاه های تهویه مطبوع پرداخته و به تعمیر و سرویس کولر گازی می پردازند. در کرج تهویه می توانید از بهترین قیمت تعمیر و سرویس کولر گازی بهره مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص تماس بگیرید .
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی جنرال
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی اجنرال
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی سامسونگ
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی میدیا
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی گری
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی گرین
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی تراست
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی هیتاچی
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی هایسنس
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی تی سی ال
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی ال جی
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی توشیبا
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی بوش
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی ایران رادیاتور
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی ایستاده
- عیب یابی و تعمیر کولر گازی پنجره ای
- عیب یابی و تعمیر داکت اسپلیت
- عیب یابی و تعمیر فن کوئل
- عیب یابی و تعمیر چیلر
- عیب یابی و تعمیر مینی چیلر
- و غیره.